KMO als IT partner

Een KMO als IT-partner ontzorgt je en denkt proactief met je mee om je bedrijfsambities te helpen waarmaken.

IT-partner is veel meer dan een computerwinkel

IT ondersteunt je bedrijfswerking en doet je onderneming groeien. Dat is tenminste de bedoeling. Maar weet jij welke infrastructuur het meest geschikt is voor jouw bedrijf? En of je IT nog up-to-date is? Wij houden de vinger aan de pols en zijn de partner waar jij met al jouw IT-vragen terechtkan.

IT-partner ondersteunt jou bedrijfsambities

Als er in je bedrijf een pc stuk is, bel je je IT-leverancier. Maar wist je dat het nog meer de moeite loont om ons te bellen als je:
• Een bepaald proces wilt gaan standaardiseren of optimaliseren.
• Je bedrijf uitbreidt.
• De communicatie-uitwisseling tussen medewerkers wilt vergemakkelijken.
• Jouw medewerkers meer wilt laten thuiswerken.
• In de cloud wilt gaan werken.
• …
Je bedrijf groeit en verandert, het is de bedoeling dat jouw ICT dat proces optimaal ondersteunt. Zelf heb je misschien geen volledig zicht op de nieuwste trends en mogelijkheden, maar wij wel. We volgen ze van nabij op, beoordelen wat interessant is en vinden voor jou de ICT-oplossingen die het best bij jouw ambities passen. Zowel voor strategisch advies als voor de implementatie kun je bij ons terecht.

IT-partner ontzorgt je

Net als je bedrijfsgebouw en je machinepark, moet je ook je ICT-infrastructuur onderhouden. Dat houdt onder meer in:
• Controleren of de beveiliging tegen cyberaanvallen altijd up-to-date is.
• Checken of de back-upfunctie het nog doet.
• Onderzoeken hoe je bezoekersregistratie professioneler kunt aanpakken.
• Ontdekken welke mogelijkheden Microsoft 365 biedt zodat de tool maximaal rendeert.
• …

 

Het is een hele boterham, zeker als je er geen kaas van gegeten hebt. Met onze Managed IT-Services bieden wij jou een structurele oplossing om de continuïteit, veiligheid en productiviteit van je IT-infrastructuur te garanderen. Wij zorgen proactief voor beheer en onderhoud, zodat jouw IT effectief doet wat het moet doen: jouw bedrijfsprocessen optimaliseren terwijl jij je kan focussen op wat jouw bedrijf winst oplevert.

Persoonlijk advies, persoonlijk contact

Je ICT-beheer toevertrouwen aan een KMO als STILAN heeft een aantal voordelen. Ten eerste weten wij perfect hoe het er in een KMO aan toe gaat. Het gaat er hard vooruit, er wordt snel geschakeld. Dat doen wij ook voor jouw bedrijf. We zijn flexibel en denken proactief met je mee. Daarnaast zijn we bereikbaar en houden we van persoonlijk contact. Zit je met een probleem, een vraag of een idee, bel ons gewoon op en onze specialisten zoeken voor jou de juiste ICT-oplossing.

Nood aan een proactieve en flexibele IT-partner die met jouw bedrijf meedenkt en je ontzorgt?

Lees ook onze andere blogs

Welk MSO365 pakket voor jouw organisatie?

Welk MSO365 pakket voor jouw organisatie?

Welk Microsoft 365 pakket past het best bij jouw organisatie? Er zijn Microsoft 365 pakketten in alle maten en kleuren. Welk pakket het best bij jouw organisatie past, hangt onder andere af van de grootte van je bedrijf, de apps die je nodig hebt en het belang van...

Juiste headset vinden

Juiste headset vinden

Er is een erg breed gamma aan headsets. Hoe vind je nu de juiste headset voor jouw profiel? Ontdek 5 zaken waar je op moet letten tijdens je zoektocht naar de juiste headset.

Energie besparen

Energie besparen

Iedereen zoekt manieren om op energie te besparen. Wij vertellen je hoe je met enkele simpele ingrepen tot wel 30% energie op je ICT kan bezuinigen.