Onze diensten

Verkoop Hard- en Software

Wij kopen voor u de juiste materialen en installeren deze zodat u direct aan de slag kunt.

Consultancy

Als rechterhand zullen wij een kwalitatieve oplossing bieden voor al uw IT-vragen.

Online support

Ons gespecialiseerd team van engineers staat klaar om u te helpen bij al vragen

Security & Netwerken

Installeren en beveiligen van uw bedrade en draadloze netwerken

Waarom kiezen voor STILAN

Stilan is uw aanspreekpunt voor uw IT-infrastructuur. Wij helpen u graag verder met de groei van uw bedrijf en zullen voor u steeds de beste en kwalitatieve oplossing voorstellen. Wij garanderen u een goede opvolging van uw back-ups via ons monitoring systeem. Zo heeft u alvast geen zorgen over enig verlies van data bij een mogelijke cyberaanval. Ons support team staat tevens voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen.

  • Klantgericht
  • Uitstekende service
  • Kwalitatieve producten
  • Up-to-date
  • 100% betrouwbaar

 

Onze branches

Zorginstelling

KMO

Particulieren

Onze partners

Stilan wil voor jou als klant het maximum halen uit ICT. Hiervoor kunnen wij rekenen op een netwerk van partners. Samen met hen helpen wij uw organisatie te groeien.

Stilan is sinds kort ook een officiële Apple verdeler!

STILAN is actief lid van PerfICTion

PerfICTion is een uniek Belgisch platform dat specifieke oplossingen biedt om het ICT management voor KMO’s op een rendabele, dynamische en perfecte manier te beheren. PerfICTion is ontstaan door het samenbrengen van de competenties van 200 experts, verspreid over 20 ICT bedrijven. Dankzij onze partnercontracten met de belangrijkste hardware, software, tele- en datacom providers, biedt PerfICTion u steeds perfecte oplossingen voor uw bedrijf.

Continuïteit en rendement in uw core business, daar streven wij naar. Of het nu gaat om traditionele modellen met eigen hardware, managed services of volledige cloud modellen: keuzes worden gemaakt in functie van uw KMO. De nieuwste technologieën worden door onze regionale eenheden lokaal beschikbaar gemaakt voor startups, zelfstandigen, consultants, vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen. Ook onderwijs vindt bij ons een plaatsje door onze afdeling Innovatieve scholen.

Maak kennis met ons zusterbedrijf In2Cloud

Al uw cloudoplossingen (telefonie, Office365, Windows10,…) onder 1 dak.

Meer weten

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en belangrijke updates?

Contacteer ons!