Over ons

Belgische onderneming met een gemotiveerd team

“Wij zijn er voor u!”

Service and Technology In Local Area Networks

STILAN BV, opgericht in 2007 levert diensten op gebied van IT, consultancy, hard- en software aan bedrijven en particulieren over heel België.

Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zoeken voor uw infrastructuur de juiste hardware uit en onderhouden deze met de hoogste kwaliteit.

Ons cliënteel gaat van grote tot kleinere woonzorgcentra, boekhoudkantoren, kmo’s maar ook de particulieren kunnen met hun IT-vragen bij ons terecht. Stilan is uw SPOC (Single Point Of Contact) voor úw bedrijf!

Van sales tot facturatie staan wij als 1 team klaar om u te ondersteunen.

Ons sales team bekijkt samen met u de noden en vragen van uw onderneming. Wij analyseren met u mee als zijnde uw medewerker en zullen steeds de beste kwaliteit met eerlijke prijs voorstellen.  Via het project team wordt de planning opgesteld en opgevolgd.  Ons technisch team staat in voor de installaties, onderhoud en herstellingen van pc’s, printers, servers en netwerken op LAN en WAN met alle Microsoftbesturingssystemen. Het administratieve team zorgt voor uw factuur zoals vooraf besproken.

Onze dienst na verkoop staat klaar voor al uw vragen of problemen op het nr 02/895.33.09 of support@stilan.be

Via een online ticketsysteem kan u tevens uw ticket op de voet volgen.