Over ons

Belgische onderneming met een gemotiveerd team

“Wij zijn er voor u!”

Service and Technologie In Local Area Networks

STILAN BV, opgericht in 2007 levert diensten op gebied van IT, consultancy, hard- en software aan bedrijven en particulieren over heel België.
Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel.  Wij zoeken voor uw infrastructuur de juiste hardware uit en onderhouden deze met de hoogste kwaliteit.

Ons cliënteel gaat van grote tot kleinere woonzorgcentra, boekhoudkantoren, kmo’s maar ook de particulieren kunnen met hun IT-vragen bij ons terecht.

Stilan is uw SPOC (Single Point Of Contact) voor úw bedrijf!

We make IT happen !

Van sales tot facturatie staan wij als één team klaar om u te ondersteunen.

Ons sales team bekijkt samen met u de noden en vragen van uw onderneming. Wij analyseren met u mee als zijnde uw medewerker en zullen steeds de beste kwaliteit met een eerlijke prijs voorstellen.  Via het project team wordt de planning opgesteld en opgevolgd.  Ons technisch team staat in voor de installaties, onderhoud en herstellingen van pc’s, printers, servers en netwerken op LAN en WAN met alle Microsoftbesturingssystemen. Het administratieve team zorgt voor uw factuur zoals vooraf besproken.
Ook onze dienst na verkoop staat klaar voor al uw vragen of problemen op het nr 02/895.33.09 of support@stilan.be.

Stilan is actief lid en medebestuurder bij PerfICTion.

PerfICTion is een uniek Belgisch platform dat specifieke oplossingen biedt om het ICT management voor KMO’s op een rendabele, dynamische en perfecte manier te beheren.

Bent u zelf een IT-bedrijf en heeft u interesse om meer te weten over de samenwerking met PerfICTion?  Stuur dan zeker een mailtje naar werner@stilan.be!