STILANNEWS

THE EASTER EDITION

De onzichtbare kracht van Stilan

Wist je dat we achter de schermen non-stop werken om onze klanten een vlekkeloze ervaring te garanderen?  Yup, dat lees je goed! Hoe?

Systeemoptimalisatie

We blijven de technologie altijd een stapje voor met regelmatige software-updates en beveiligingspatches. Optimale prestaties en maximale veiligheid? Check!

Back-up Bewaking

Wij voeren regelmatig back-ups uit en controleren deze ook. Hierdoor zijn je gegevens 24/7 beschikbaar én veilig! 

Opslagmeesterschap

Dankzij onze toegewijde monitoring voldoet de opslagcapaciteit altijd aan de behoeften. Zo voorkom je niet enkel ruimtetekort maar is ook een naadloze werking mogelijk!

Hardware Levenscyclus Management
We zijn de bewakers van de levenscyclus van hardware. En dat betekent dat we tijdig vervangingen en upgrades plannen. Betrouwbare technologie verzekerd!

Kortom, we gaan verder dan simpelweg producten en diensten aanbieden.
Wij nemen proactief de verantwoordelijkheid om je systemen te onderhouden en te verbeteren. En jij?
Jij kan je zo volledig richten op je core business! Laat het technische dus maar aan ons over…

Innovatieleider met technische bekwaamheid

We speak IT! En daar zijn onze 21 certificaten die we vorig jaar behaald hebben het bewijs van! Deze certificaten tonen niet enkel onze technische bekwaamheid, maar staan ook symbool voor de bouwstenen waarmee wij
ons positioneren als innovatieleider.
Ze weerspiegelen onze kernwaarden zoals voortdurende groei, evolutie en het streven naar excellentie in informatietechnologie. Wij zien deze certificaten dan ook als een springplank naar een toekomst waarin we een gevestigde waarde blijven in een steeds veranderende IT-markt.

’t is hier veilig

Veiligheid, security, cyberaanvallen… Het is altijd wel iets! Hoe zit ’t eigenlijk met je digitale veiligheid? Met een firewall, antivirus, regelmatige back-ups en een Yubikey sleutel maken hackers alvast geen schijn van kans. Bij ons zit je dus goed om je online wereld ondoordringbaar te maken! We komen dan ook graag even langs om te checken of je wel écht veilig zit!

Ontdek de geheime wapens voor een superefficiënte workflow met de deskundige tips van Iris Clynhens. 

Enkele slimme sneltoetsen waarmee je je productiviteit naar een hoger niveau kan tillen!

  • Windows+L: je pc direct vergrendelen. Ben je even weg? Dan is het belangrijk om je werkstation te vergrendelen om je beveiliging te verhogen.
  • Alt+Tab: tussen geopende programma’s schakelen. Je ziet alle geopende programma’s. Door de Tab-toets kort één keer ingedrukt te houden, spring je naar het volgende programma.
    • Ctrl+Alt+muiswiel: je scherm in- en uitzoomen.
    • Ctrl+Z: een vorige handeling ongedaan maken.
    • Windows logotoets+V: de geschiedenis van het klembord bekijken.

Laat je computer niet onvergrendeld achter!

Druk het windowslogo in gecombineerd met de letter L

Lees ook onze andere blogs

Lisez aussi nos autres blogs

X-max editie 2023

X-max editie 2023

Wie neemt de telefoon op terwijl jij van een glaasje champagne nipt? Nog op zoek naar een schattig en persoonlijke kerstversiering? Ontdek dit en meer in onze X-MAX editie!

Periodiek onderhoud IT-omgeving

Periodiek onderhoud IT-omgeving

Een periodiek onderhoud van je IT-omgeving is erg belangrijk. Door je IT-omgeving preventief te laten controleren door een expert, blijft die gezond en is er minder kans op storingen en defecten.